Hyväkuntoinen katto on paras suoja omaisuudellesi

Kattoremontit
Reeconilta

Kattoremontit
Reeconilta

Kattoremontti ja hyväkuntoinen katto on paras suoja omaisuudelle. Se auttaa säilyttämään rakennuksen näyttävyyden ja arvon. Rakennuksen tiivis vesikatto suojaa sen alla olevia rakenteita kosteudelta ja on siksi erittäin tärkeä osa rakennusta. Katon asianmukainen kunnossapito säästää rakennuksen monelta muulta harmilta. Moni katto voi olla päältä kaunis, sillä pienikin vuoto saattaa ajan mittaan aiheuttaa mittavia vahinkoja rakenteissa.

Yläpohja kuntoon ja
tuuletus toimivaksi

Rakennuksen yläpohjan tuulettuvuus on myös tärkeä seikka. Yläpohjat on suunniteltu niin, että sinne päätyvä kosteus tuulettuu pois useimmiten rakennuksen päädyissä olevista tuuletusaukoista. Jos tuuletus ei toimi, välipohjaan pesiytyvä kosteus voi aiheuttaa esimerkiksi rakennevaurioita ja sisäilmaongelmia.

Piipunpellitys tärkeä
osa kattoremonttia

Vesikaton vuotoalttein paikka on usein piipun juuressa, minkä takia piipunpellitys kuuluu kattoremonttiimme. Pellitetty piippu on turvallinen, näyttävä ja lisäksi pellitys suojaa piippua säävaihteluilta.

Näin teemme
kattoremontin

Näin teemme
katto-remontin

Teemme aina töitä lopputulos mielessä. Emme laske tunteja emmekä tingi työturvallisuudesta tai laadusta. Kattoremonttiimme kuuluu:

Vesikaton remontointi, Omakotitalon katon remontointi

YLÖS ULOS JA KATOLLE

kysy lisää reippailta kattoammattilaisiltamme

 

Olen kiinnostunut seuraavista Reeconin kattopalveluista:

Miksi keräämme henkilötietoja? Katso tietosuojaselosteemme.