Se on loppujen lopuksi yksinkertaista –

katto kuntoon!

Sateenropina katolla täytyy olla rauhoittava ääni. Tiedämme, että asiakkaat haluavat yksinkertaisesti pitää kattonsa kunnossa, ja me osaamme auttaa siinä – alusta loppuun.

Kaiken kattavan palvelumme avulla asiakas saa kattoremontin, sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteet ja pellitykset asennettuina ja takuutyönä. Meidän mielestämme kattoremontin täytyy olla asiakkaalle helppo. Me tuomme ja asennamme tarvittavan tavaran, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia kuljetuksista tai aliurakoista. Lisäksi Reecon antaa remontille yhden pitävän hinnan ilman piilokuluja. Lopuksi asiakas hyväksyy aina valmiin kohteen kirjallisesti työpäällikön kanssa.

Yritystarina

Kokeneet kattoremonttien ammattilaiset Lauri Hämäläinen, Matti Hautamäki ja Timo Korkeakangas huomasivat vuosien saatossa, että remontointi on ennen kaikkea asiakkaiden palvelemista. Siksi saneerausalan yrityksen on pystyttävä ajattelemaan kattoremonttia nimenomaan asiakkaan näkökulmasta. Uskomme, että Reecon tekee sen kattoremonttien alalla paremmin kuin kukaan muu.

Perustajien pitkä kokemus kattoremonteista on jalostunut kokonaisvaltaiseksi palveluksi, joka on asiakkaalle selkeä, varma ja laadukas. Reecon perustettiin vuonna 2019 vankan osaamisen päälle. Laurilla on pitkä kokemus kuluttajien kattoremonttien prosessin läpiviemisestä. Matti ja Timo taas ovat tehneet kattoremontteja yhdessä yli 10 vuotta.

Kun tarkoituksena on saada katto kuntoon sadevesijärjestelmiä, kattoturvatuotteita ja pellityksiä myöten, se onnistuu Reeconin avulla. Yrityksen tavoitteena ei ole kasvaa Suomen suurimmaksi, mutta voimme olla parhaita palvelussa ja ammattitaidossa.

Jotta pystymme pitämään lupauksemme, meidän on muistettava joka päivä arvomme. Rehellisyys, avoimuus, ahkeruus ja turvallisuus näkyvät Reeconin työnjäljessä.

YLÖS ULOS JA KATOLLE

kysy lisää reippailta kattoammattilaisiltamme

 

Olen kiinnostunut seuraavista Reeconin kattopalveluista:

Miksi keräämme henkilötietoja? Katso tietosuojaselosteemme.